Συνδιάζοντας κατάλληλα τα εξαρτήματα των βάσεων  δημιουργούνται οι λύσεις που θα βοηθήσουν να εκμεταλευτείτε  καλύτερα το χώρο της εγκατάστασης .

 Τυποποιημένες βάσεις από 3 έως 6 σειρές  φωτοβολταϊκών   (τοποθετηση πάνω σε μπετό σε ταρτσες ή έδαφος) 


Βάσεις σταθερής κλίσης για πάρκα στο έδαφος, με έναν ή δυο πασσάλους για δύο σειρές φωτοβολταικών. Περιλαμβάνονται πάσσαλοι, δομή, διαγώνια, χιαστά , πιάστρες . Έχουμε μεγάλη δυνατότηα παραγωγής και άμεσες παραδόσεις.
Συστήματα για κεραμοσκεπές με άγκιστο ή ντιζοστρίφωνο
Ειδικές κατασκευές τύπου ζευκτών μπορούν να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες κτιρίων . Παραδίδονται όλα τα εξαρτήματα και οι ράγες στις διαστάσεις τους για συναρμολόγηση.
ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

           
 

  

Σύστημα τοποθέτησης φωτοβολταικών σε βιομηχανική στέγηΒασεις Φωτοβολταικων κεραμοσκεπες
ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ  

Βάσεις Φωτοβολταικών, στήριξη Φωτοβολταικών
PD.3R.1P ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΦΩΤΟΒ/ΚΩΝ . ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ 5°-45° ΑΝΑ ΕΠΟΧΗ. Τοποθέτηση σε μπετό ή σε μεταλλική κατασκευή

 


Σταθερής κλίσης  για μια σειρά φωτοβ/κών .
Τοποθέτηση σε μπετό ή σε μεταλλική κατασκευή.
 

 

 


 PD.5R.2P Βάση σταθερής κλίσης για 2 σειρές φωτοβολταϊκών   (τοποθετηση πάνω σε μπετό σε ταρτσες ή έδαφος) ΣΤΙΒΑΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΑΛΥΒΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΩΝ  ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΤΛΑΙΚΩΝ ΣΕ  ΔΩΜΑΤΑ & ΧΩΡΟΥΣ ΚΤΙΡΙΩΝ , ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ  ΑΝΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ

ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝΒάσεις Φωτοβολταικών, στήριξη Φωτοβολταικών PD.8R.2P ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ .ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ 15°-35° ΑΝΑ ΕΠΟΧΗ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΜΠΕΤΟ ή ΠΑΣΣΑΛΟΥΣ)


Βάσεις Φωτοβολταικών, στήριξη Φωτοβολταικών PD.6Ι.2P ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ . ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ  10°-40° ΣΕ ΜΟΝΟ ΠΑΣΣΑΛΟ . ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤ/ΚΑ ΠΑΡΚΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 

 

 

 

Με την αλλαγή της κλίσης  ανά εποχή εκμεταλλεύεστε  τη θέση του ήλιου και μπορείτε να αυξήσετε την ετήσια παραγωγή έως 7%.
Η αλλαγή της κλίσης είναι εύκολη και δεν απαιτεί ειδικά εργαλεία ή συνθετους μηχανισμούς.
Τ
ο τελικό ποσοστό εξαρτάται από κάποιες μεταβλητές όπως περιοχή ,  υπάρχουσα κλίση των βάσεων και εκμετάλλευση όλου του εύρους αλλαγών της κλίσης. )  
Όλες οι βάσεις κατασκευάζονται από γαλβανισμένο χάλυβα υψηλών προδιαγραφών που καλύπτουν τις απαιτήσεις της στατικής επάρκειας των βάσεων για 25 χρόνια.
Περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα των βάσεων καθώς και ανοξείδωτες
πιάστρες (Clamps) ,  έτοιμα για μοντάρισμα. 
 
<>
Πάρκο Φωτοβολταικών με βάσεις ρυθμιζόμενης κλίσης ανά εποχή.
Το πάρκο έχει ρυθμιστεί στις 10 μοίρες για την καλοκαιρινή σεζόν.
Βίντεο από έργο της  Bioland Energy LTD Cyprus